Shopping Cart

No products in the cart.

Garanciális feltételek

Az általunk forgalmazott termékekre alapesetben 12 hónap garanciát kell törvényileg biztosítanunk, azonban  a fennállásunk alatt bevett gyakorlat szerint a babzsákjainkat korlátlan ideig ingyen javítjuk, mivel termékeink kevesebb mint 0.2%-ban szakadnak el.  A garancia érvényesítéséhez hozza magával a hibás terméket, vagy küldje el címünkre. A garancia érvényesítéséhez a számla elküldése nem szükséges.

A garanciális ügyintézésből visszaérkezett termékeket az értesítést követő 21 napig tároljuk. Az át nem vett termékekért a 21. napot követően napi 300 Ft tárolási díjat számítunk fel. A 180 napig át nem vett termékeket, illetve ahol a tárolási díj már meghaladja a termék értékét, nem tároljuk tovább. A tárolás megszűnéséről külön értesítést nem küldünk. Garanciális meghibásodás esetén törekszünk a termék javítását vagy cseréjét a hiba bejelentésétől, illetve a hibás termék cégünk székhelyére (postai úton vagy futárszolgálattal) való visszajuttatását követően 5 munkanapon belül elvégezni.

A garancia érvényét veszti a következő esetekben:

  • Nem rendeltetésszerű használat.
  • Szándékos károkozás ( pl. ollóval való kivágás)

Nem rendeltetésszerű használatnak minősül a termék túlterhelése ( teherbírása max 130 kg) ,egyéb nem a célnak való felhasználás:

  • helytelen tárolás
  • elemi kár okozta meghibásodás