Kosár

No products in the cart.

Általános szerződési feltételek

A megrendelések leadása a Sitzsackinsel Kft. honlapján , illetve email-ben adható le.  A rendelés leadásához nem szükséges regisztrálnod.

A honlapon minden olyan személy vásárolhat, aki megfelelően kitölti a megrendelési űrlapot és elfogadja jelen üzletszabályzatunkat.

A honlapon feltüntetett árak forintban értendőek, az ÁFA-t tartalmazzák és kizárólag a Magyar Köztársaság területén érvényesek.

Az Sitzsackinsel Kft. minden tőle telhetőt megtesz, hogy a weblapon megjelenő információk a valóságnak megfeleljenek, azonban esetlegesen technikai, adatrögzítési hibák előfordulhatnak.

Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az ilyen technikai, adatrögzítési hibák esetén a Sitzsackinsel Kft. ajánlati kötöttsége nem áll fenn. Ennek megfelelően, amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mailen) megkeresünk. Ennek hiányában az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek és az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

A feltüntetett vételár nem minősül szerződéskötésre irányuló közvetlen ajánlattételnek, a változás jogát fenntartjuk. A Sitzsackinsel Kft. jogosult a megrendelés 2 munkanapon belüli visszautasítására ill. törlésére (automatikus visszaigazolás ellenére is).

A honlapon feltüntetett adatok helyességéért, és az esetleges elírásokból eredő károkért az Sitzsackinsel Kft. nem vállal felelősséget. A hibák, elírások, kihagyások előzetes figyelmeztetés nélküli kijavításának jogát fenntartjuk!

Ha a feltüntetett adatok nem nyújtanak elegendő információt a termékről, vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele van, kérjük érdeklődjön illetve jelezze azt a “Kapcsolat” menüpont alatti elérhetőségeink bármelyikén.

A weboldalon található valamennyi tartalom, információ, leírás, fotó stb. a Sitzsackinsel Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. Az oldal design elemei az Sitzsackinsel Kft. szerzői jogvédelme alatt állnak.

A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekre a hatályos jogszabályi előírások rendelkezései az irányadóak.