Shopping Cart

No products in the cart.

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a szerződés teljesítése és feltételeinek későbbi bizonyítása céljából adatit tároljuk, azt harmadik félnek át nem adjuk. Kivéve: a megrendelések teljesítéséhez szükséges alvállalkozók (pl. kiszállítás) igénybevétele. Az alvállalkozók azonban az átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, továbbadni.

A megrendelési űrlap elküldésével a felhasználó kifejezetten hozzájárul adatai Sitzsackinsel Kft. általi nyilvántartásba vételéhez és kezeléséhez a törvényi előírások betartása mellett. Tekintettel arra, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozott időre adta(a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges időre), nevének, címének, e-mail címének felhasználását mindaddig folyamatosnak tekintjük, amíg Ön azok törlését írásban nem kéri.

A Sitzsackinsel Kft. által gyűjtött személyes adatok kezeléséről bármikor tájékoztatást kérhet, illetve az alábbi elérhetőségek egyikén hozzájáruló nyilatkozatát visszavonhatja, vagy adatai törlését, helyesbítését kérheti:

Telefonszám: +36 20 426 3548
E-mail: info@babzsaksziget.hu

A Sitzsackinsel Kft., mint adatkezelő teljes mértékben eleget tesz az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (Infotv.) foglalt előírásoknak.